Liefde voor het vak

De vraag naar kunststof bouw- en renovatieproducten is de laatste jaren explosief gestegen. Kozijnbouw levert kunststof kozijnen en schuifpuien door heel Nederland. Wij voeren het gehele productieproces uit, van halffabricaat tot montage, in onze eigen ultramoderne fabriek. Naast kwaliteitsgarantie betekent dit dat we in maatwerk en levertijden flexibel kunnen zijn. Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Of het nu gaat om een compleet nieuwbouwproject of een enkel kozijn: kenmerkend voor onze werkwijze is de no ­nonsense mentaliteit. Kozijnbouw is een betrouwbare partner en komt afspraken na. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Liefde voor het vak
Kozijnbouw heeft veel ervaring en (product)-kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen met liefde voor het vak; zij beantwoorden graag uw vragen en geven gedegen advies. We hebben een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij onmiskenbare kenmerken. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij volgen we op de voet en passen we toe op ons assortiment. U bent via ons altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.